Outfit inspiratie voor fashionistas

Fashion is leuk en de perfecte outfit samenstellen zou een leuk en eenvoudig proces moeten zijn. Maar vaak ligt dat in de realiteit anders en wellicht ken je dat wel uit je eigen ervaring. Op sommige dagen lijkt het wel alsof de garderobe behekst is: je staat zonder ideeën voor de kast en merkt wéér op dat je NIKS hebt om te dragen. Rokken, jurken, blouses en tops - je vindt niets meer leuk, zelfs je favorietejeans is op de een of andere manier stom en geen enkel item past bij de ander. De fashion-freak komt meestal plotseling en onverwacht om de hoek kijken en beïnvloedt zowel de outfits voor op kantoor als de stijl voor het volgende feestje. Het is daarom hoog tijd voor nieuwe outfitinspiraties!

Super fashion-ideeën in één oogopslag

Vanaf nu hebben we veel inspiratie voor je. Onder #getthelook vind je veel nieuwe fashion-ideeën en geweldige stijlmogelijkheden. We laten je vanaf nu regelmatig onze 10 favoriete outfits van het seizoen zien - elke maand opnieuw! Je kunt dus altijd nieuwe ideeën voor jouw outfit op doen. Of het nu gaat om actuele trendkleuren, nieuwe zakelijke stijlen, casual outfits voor het weekend, fluffy stijlen voor in de winter, luchtige mode voor de eerste warme lentedag of super looks voor je volgende date: je kunt onze outfitinspiraties met één klik kopen of je kunt mogelijkheden bekijken om je eigen mode op een andere en meer stijlvolle manier te combineren. Het kleinste dingetje kan de grote fashionista in jezelf al terugbrengen. Gebruik de inspiratie van TOM TAILOR!

Complete outfits of individuele items shoppen

Vind je de look van ons model leuk - van top tot teen? Geen probleem! Van de trui tot de sneakers, van de blouse tot de jeans, van de tas tot de sokken - in één klik kun je vanaf nu de hele look of individuele items shoppen! Eenvoudiger winkelen bestaat niet. TOM TAILOR #getthelook biedt je perfect gecoördineerde complete stijle - makkelijker gaat het winkelen niet worden. Ontdek onze outfitinspiraties en #getthelook!

Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon* voor u.

Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Storefinder