0
Filteren
Sorteren
Filteren
Maat
Kleur
blauw
zwart
groen
rood
oranje
grauw
Materiaal
Patroon
Merk
Prijs
17 - 37
Korting
0 - 33 %
Categorie

ZWEMSHORTS VOOR ONDER DE ZON

Lekker rennen over het strand, loungen met een cocktail in je hand of horizontaal aan het genieten van de zon? Vanzelfsprekend draag je dan een zwembroek, bij voorkeur shorts. Altijd klaar voor een duik en toch onverminderd goed gekleed? Het kan! Met TOM TAILOR's aanbod aan badmode ben je er altijd van verzekerd goed voor de dag te komen, of je nou in een opblaasbadje spettert of van de hoogste duikplank springt. Want de vrijheid van de zomer is geen excuus om geen modestatement te maken!

ALS EEN VIS IN HET WATER

Of het nou zwemslips of -shorts zijn, als je van plan bent de nodige baantjes te trekken of golven te pakken is het natuurlijk van belang dat je badmode als een tweede huid aanvoelt en zo min mogelijk wrijving veroorzaakt. Hierbij bieden de zogenaamde performance modellen uitkomst, die met een sportieve snit en zeer elastische stof jou de mogelijkheid bieden probleemloos door het water te glijden. Bijkomend voordeel: je afgetrainde bovenbenen worden erdoor geaccentueerd! Maar dat zal natuurlijk geen ziel kunnen zien, zo snel glijd je door het water.

COCKTAILS AHOY

Ben je toch meer op zoek naar het soort zwemshort dat net zo goed in als buiten water kan worden gedragen? Dan zijn de langere, ruimere uitvoeringen waarschijnlijk eerder iets voor jou. Wat deze badmode aangaat is werkelijk niets te gek, en je kunt qua kleuren, prints en patronen nagenoeg alles vinden. Een ingetogen, effen zwembroek komt rustig over en laat je lichaam meer naar voren komen, terwijl eigenzinnige, felgekleurde modellen juist de aandacht naar zich trekken. Vaak kun je de langere zwembroeken ook probleemloos blijven dragen wanneer je na een duik over de boulevard wilt wandelen, of ergens iets gaat eten. Of, natuurlijk, cocktails gaat drinken. Het is per slot van rekening warm, je bent buiten, en dan gelden er andere regels. Vergeet echter niet eerst te ontbijten!

ALTIJD ZWEMKLAAR

Zoals gezegd kunnen zwembroeken moeiteloos worden gecombineerd om de ultieme vakantie-uitstraling te behalen. Trek een zomers overhemd aan, een paar sandalen, en klaar is kees! Hier moet je natuurlijk wel letten op de combinatie van boven- en onderkleding: doorgaans is een speels bedrukte zwembroek iets lastiger te combineren met blouses, en doe je er misschien goed aan toch snel iets anders aan te trekken. Meer ingetogen uitvoeringen kan je echter vrijelijk de hele dag en overal dragen: donkerblauwe shorts met een zalmroze overhemd, bijvoorbeeld, boven een paar leren sandalen. En als je dan het verplichte uurtje rust na het eten hebt ingehouden, schiet je zo het water weer in! Wordt het 's avonds een graadje kouder? Trek gewoon je favoriete trui erover, of een sweater.

WAS, WASSER, WAST

Na dagenlang intensief gebruik in chloor- en zoutrijke omgevingen, uren in de volle zon en misschien her en der een vlek van je cocktail, verdient ook je zwembroek een wasbeurt. Een beetje oplettendheid is geboden bij het wassen: niet alle badmode kan hetzelfde wasprogramma verduren. Let altijd eerst op het etiket, dat verraadt alle do's en don'ts. Bij de uitvoeringen met elastaan geldt één regel: nooit wasverzachter gebruiken! Dit veroorzaakt onomkeerbare schade aan de stretchvezels, en dan ben je in één wasbeurt de hele pasvorm kwijt.

Aanbevelingen voor jou

15% korting*

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je volgende aankoop.