Bruine Kinderkleding
Kinderen

23 Artikelen

Kleine foto'sGrote foto's
4896per pagina
Filter
Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon** voor u.

Storefinder
Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Ontdek uw store

Kinderkleding van TOM TAILOR

Vrolijk, kleurrijk, hoogwaardig – als het gaat om kinderkleding is natuurlijk alleen het beste genoeg. Zo willen ouders bij kleding voor kinderen niet alleen een prachtige look en een perfecte pasvorm, maar ook zeer goede kwaliteit en het allerhoogste draagcomfort! Bovendien moeten meisjesjurken, jongensbroeken en dergelijke ook robuust zijn en zo lang mogelijk meegaan. Het is helemaal niet makkelijk om dat allemaal te combineren. Wij van TOM TAILOR hebben het toch voor elkaar gekregen. Voor de kleinsten presenteren we collecties die op elk gebied ook aan de hoogste eisen voldoen en waarin kinderen zich goed voelen bij het ravotten, spelen, leren of dromen. En dat natuurlijk in elk seizoen...

Warm door de eerste maanden

Eindelijk, de baby is er! Nooit eerder heeft iemand zo'n belangrijke rol in ons leven gespeeld. Geen wonder dat we er alles voor doen om de kleine zich gekoesterd en geborgen te laten voelen in zijn nieuwe omgeving! Het kopen van comfortabele babykleding hoort daar natuurlijk bij. In de eerste weken hebben baby's een grote hoeveelheid kruippakjes, rompertjes, eendelige pyjama's, mutsjes, sokjes en T-shirts nodig – het liefst natuurlijk met een prachtig design. Terwijl babyspulletjes voor jongensnog altijd vaak pastelachtige blauw- en groentinten hebben, zijn voor de meisjes de traditionele, lichte roze- en geeltinten populair. Omdat de zachte babyhuid zeer gevoelig is, zijn hoogwaardige materialen en een goede afwerking van belang. Het is ook belangrijk dat de babykleding geheel vrij is van irriterende chemicaliën en andere gifstoffen.

Kleine kinderen met grootse mode

Kinderkleding voor kleintjes – hoe hoort die er eigenlijk uit te zien? Allereerst moet de kleding sterk en stevig zijn. Alleen kinderkleding waarin ook geravot kan worden is bij kleine kinderen nuttig! Het is eveneens belangrijk dat de modellen van kinderkleding ook aan kinderen zijn aangepast. Hierdoor knelt er niets en hebben de kleintjes voldoende bewegingsvrijheid. Boordjes moeten wel nauw aansluiten, maar niet knellen. De naden moeten stevig en robuust zijn. Bij kinderkleding moet dus niet alleen worden gelet op de look. Er moet ook rekening worden gehouden met de functionaliteit. Alleen op deze manier heb je langdurig plezier van kinderkleding! Jonge meisjes houden van jurken. Bij ons vind je de meest diverse modellen van sportief tot speels voor de kleuterschool, school, een kinderverjaardag of gewoon zo om te spelen. Kleine jongens houden van alles wat cool en mannelijk is. Naast jongensjeans, casual shirts en sweaters hebben we voor hen nog veel meer wat het hart van een superheld begeert.

Kleding voor kinderen – nu wordt het stijlvol

Hoe ouder kinderen worden hoe belangrijker ze de look van hun kleding vinden. Meisjes vinden het fijn om net zo chic gekleed te gaan als hun moeder of de televisiesterren. Jongens bewonderen vooral de leden van bepaalde bands, sporters of natuurlijk hun vader. Als kinderen ouder worden, definiëren ze zich steeds meer via hun kleding. Hun devies is: je bent wat je draagt! Outfits moeten daarom een coole uitstraling hebben en jeugdige frisheid, individualiteit en onafhankelijkheid weerspiegelen. Deze waarden zijn belangrijk voor jonge mensen. Bij ons vind je een groot aanbod aan hoogwaardige, trendy en modieuze mode voor vrolijke en zelfbewuste kinderen en tieners. Onze collecties zijn grensverleggend – laat je gewoon inspireren!