mine to five - TOM TAILOR PRESENTEERT DE NIEUWE LIJN

Women’s wear wordt steeds meer casual. 60% van de mensen dragen al casual kleding op het werk en zijn expliciet op zoek naar deze look. Als geen ander begrijpen wij wat casual inhoudt. Casual zit in ons DNA. Daarom reageren wij met onze nieuwe lijn mine to five op deze trend; uiteraard met de vertrouwde TOM TAILOR prijs-kwaliteitsverhouding.

BUSINESS WORDT CASUAL. SAY YES!

Wij zeggen „Yes“ tegen het leven, in elke situatie! Wij weten dat het op het gebied van de mode voor vrouwen de grootste uitdaging is om steeds perfect gekleed te zijn voor een steeds drukker maar ook boeiender dagelijks leven. De nieuwe lijn mine to five van TOM TAILOR staat daarom voor stijlen die niet alleen van “Nine to Five” optimaal geschikt zijn, maar ook van “Five to Nine”. Wij willen dat vrouwen zich in elke alledaagse situatie van hun beste kant kunnen tonen. Met stijlen die dit op een speelse en nonchalante manier doen. Serieus en elegant genoeg voor op kantoor, maar ook casual genoeg om in elke situatie de vrouw te zijn die jij wilt zijn. Van de vergadering met de klant tot het verjaardagsfeest van de kinderen en de borrel met vrienden.

ONTSPANNEN EVENWICHT TOT IN HET LAATSTE DETAIL

Het leven is veel te veelzijdig voor hooggesloten. En na het werk veel te spannend. Onze nieuwe lijn volgt elk tempo met stijl en elegantie. Met hoogwaardige kwaliteit, slimme pasvormen en doordacht design. Met sportieve ontwerpen, kleuren en all-over prints breken we met de stoffige kantoorstijl. De nieuwe alleskunner look is nonchalant, trendy en office-geschikt tegelijk. De nieuwe mine to five collectie is vanaf februari 2020 verkrijgbaar op TOM TAILOR online en in de winkels.

Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon* voor u.

Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!

Storefinder