0
0MY TRUE ME – het nieuwe label van TOM TAILOR viert sterke vrouwen

Wij zeggen JA tegen onszelf! JA tegen het leven en vooral: JA tegen ons lichaam! Wij vieren ons ware zelf! Vanaf augustus start TOM TAILOR met een nieuw label voor sterke vrouwen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ware schoonheid in alle vormen en maten bestaat zolang we onszelf zijn. Het belangrijkste is dat we ons fantastisch voelen, welke kledingmaat we ook dragen. Daarom hebben we MY TRUE ME gecreëerd.

Zeg JA tegen jezelf

Wij presenteren jou zelfbewuste mode voor sterke vrouwen. Mode waarmee je een vrouwelijk en nonchalant jou kunt laten zien. Mode die vanzelfsprekendheid en natuurlijkheid uitstraalt. Met de nieuwe looks van MY TRUE ME vieren wij elke vrouw en creëren voor jou looks die jouw persoonlijkheid helemaal tot zijn recht laten komen en waarmee je je van jouw beste kant kunt laten zien. Vergeet je kledingmaat en ga voor mode die jou een fantastisch gevoel geeft – want dat is het enige wat telt!

Maten maken niet uit, schoonheid kent geen grenzen!

Jij bent uniek, jij mag er zijn en precies zoals jij bent, ben je prachtig. Het maakt helemaal niets uit welke kledingmaat je draagt. TOM TAILOR staat er als merk voor dat we JA zeggen tegen het leven. JA tegen onszelf. En met MY TRUE ME zeggen we dus ook volmondig JA tegen ons lichaam. Vrouwen zijn op hun mooist wanneer ze zichzelf zijn. Wij willen jou erbij steunen #selflove te leven. Wees trots op jouw lichaam en draag mode die zelfverzekerdheid en vanzelfsprekendheid uitstraalt. MY TRUE ME viert de ware schoonheid met casual styles. Authentiek. Natuurlijk. Zelfbewust. Ontdek spannende ontwerpen en sportieve pieces. Geniet van prachtige kleuren en spannende prints. Voel je simpelweg superlekker in de mode van MY TRUE ME, het nieuwe label van TOM TAILOR. De eerste MY TRUE ME collectie is vanaf augustus online en in de winkel verkrijgbaar bij TOM TAILOR.

Mis geen enkel nieuwtje

Highlights uit de collectie, combinatietips en een 15% welkomstbon* voor u.

Storefinder

Ontdek nu de dichtstbijzijnde Tom Tailor store!